Lataa PDF-esite

Kylmälaitteet

Proresta tarjoaa ammattikeittiöösi kaikki kylmälaitteet ja kylmäkaapit, joita tarvitset. Meiltä löytyvät jääkaapit, pakastimet, kylmähuoneet, kylmävetolaatikostot, kylmäkön pöydät, kalajääkaapit, salaatinvalmistuspöydät, jäätelökaapit, pikajäähdytyslaitteet, pikapakastuslaitteet ja muut kylmäkaapit. Meiltä löytyvät myös kylmälaitteet salin puolelle, kuten kylmävitriinit, kylmäbuffet-pöydät, juomakaapit, Minibar-tuotteet, viinikaapit, leivonnaiskaapit, Show Room-tuotteet, vitriinikaapit, itsepalvelukylmät, kakkutiskit, kylmäaltaat, jäätelötiskit, pizzatiskit, kylmät tarjoilutiskit, baaritiskit, salin kylmäkalusteet, jääpalakoneet ja jäähilekoneet.

Kylmälaitteiden valikoima on laaja, monipuolinen ja toimitusajat ovat nopeita. Jääkaapit, pakastinkaapit ja muut kylmälaitteet myydään edullisesti silti korkeasta laadusta tinkimättä. Kylmälaitteet on suunniteltu niin, että ne ovat helppoja yhdistää muiden keittiölaitteiden kanssa toimiviksi ratkaisuiksi sekä keittiössä että salin tai baarin puolella. Kylmäkaapit ja -laitteet voidaan näppärästi yhdistää myös kahvila-, pizzeria- ja kioskikäyttöön. Monitoimikylmätuotteet sopivat mainiosti kioskien kylmien tuotteiden säilytykseen ja myymiseen.

Laadukkaat kylmälaitteet

Korkea kylmälaitteiden laatu ja toiminnallinen suunnittelu takaavat kylmäketjun varmistamisen ja tarjoavat huolettomuutta ja mahdollisuuden keskittyä ruuan valmistukseen. Kylmälaitteiden lämpötilojen tarkka ja monipuolinen säätö mahdollistaa kunkin ruoka-aineen tarkoituksenmukaisen kylmäsäilytyksen säilyttäen raaka-aineiden luonnolliset maut ja ominaisuudet.

Kaikissa kylmälaitteissa käytetty ruostumaton materiaali on kauniisti ja huolellisesti viimeistelty ja tuotteiden mittasuhteet on tarkoituksella suunniteltu tehokasta työskentelyä tukemaan. Kylmälaitteet ja kylmäkaapit ovat tyylikäs lisä keittiöön. Ruostumattoman teräksen paksuus on valittu tukevaksi ja tarkoituksenmukaiseksi kulloiseenkin käyttötarkoitukseen. Myös valikoimasta löytyvät kalusteet ja pöydät ovat helposti ja hygieenisesti puhdistettavissa.

Kylmäkaapit ja tuotteet kaikkiin tarpeisiin

Jääkaappien ja kylmäkaappien koot on valittu eri käyttötarkoituksia ajatellen. Kylmäkaappien koot ovat nettotilavuudeltaan 400, 600, 700, 1200 ja 1400 litraa. Kylmälaitteiden sähkönkäyttö on suunniteltu minimiin kylmäntekokyvystä tinkimättä. Käytetyt eristemateriaalit ovat ympäristöystävällisiä. Suunnittelijat ovat myös ajatelleet kylmälaitteiden huoltoa ja monissa laitteissa onkin huoltoa nopeuttavat Monoblock-kylmäyksiköt, jota ovat tarvittaessa erittäin nopeasti vaihdettavissa. Ja tietysti asiakkaiden tarpeet johdattavat kylmälaitteiden valmistusta, josta hyvänä esimerkkinä on esim. kalojen säilytysjääkaappi ja jäätelönsäilytyskaappi sekä mahdollisuus muutella kylmäkaappien käyttöominaisuuksia ja tarkoituksia.

Isompaan kylmätilan tarpeeseen meiltä löytyy 84 eri kokoista kylmähuonetta, joihin on tarkoituksenmukaiset kylmäyksiköt sekä jääkaappilämpötiloihin että pakasteiden säilytykseen. Sisälle kylmiöihin löytyy laaja valikoima helposti puhdistettavia hylly-yhdistelmiä. Kylmiöiden eristepaksuudet ovat 80 mm ja 120 mm.

Toimitusta varten kaikki kylmälaitteet, kylmäkaapit ja muut tuotteet ovat järkevästi ja turvallisesti pakattuja, Myös tuotteiden pintamateriaalit ovat suojattu kestävästi. Kylmälaitteet ja muut tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan Saksasta valmistaja 15.000 neliön varastosta tai toimipaikastamme Kaarinasta. Tutustu laajaan valikoimaamme!